неділю, 15 грудня 2013 р.

-Ідеальний рецепт для грудневого вечора-



Поки я була на Закарпатті, ми з Ірою вдосконалювали свої кулінарні навички.
Шоколадні маффіни з вишнями
Складники: (на 12 порцій)
3 яйця, 150 гр борошна, 100 гр шоколаду (1 плитка), 100 гр цукру, 100 гр масла, 12
вишеньок, 2 ч. л. розпушувача
Приготування:
Натерти шоколад.
В окремій мисці розтерти масло з цукром, додати яйця, шоколад, борошно та розпушувач. Після додавання кожного інгредієнту ретельно розмішувати до однорідної маси.
Після додавання муки і розпушувача збити міксером або блендером.
На 1/3 викласти тісто у формочки, покласти вишеньку і ще додати тіста до 2/3.
Поставити на 25 хв. у духовку на 180°.





Глінтвейн
Складники: 750 мл вина, 500 мл води, спеції (ми купували вже готовий набір спецій). 
Крок 1. 
Спеції додати у каструлю з водою і кипятити 1 хв. 
Крок 2.
Підігріти вино,але так, щоб воно не закипіло. 
Крок 3.
Влити воду зі спеціями і нагрівати від 5 до 10 хв.
Крок 4.
Прикрасити за смаком.



Немає коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...